Mesaje
Adauga anunt nou
FORMFLEKS SA
FORMFLEKS SA

FORMFLEKS SA

  • Ultima oară activ: 10 mai 2024, 06:42
  • Pe OLX din: 19 mar. 2024
Caută pe această pagină

Filtrează anunțurile

Am găsit 0 rezultate pentru tine
Categorii
  • Toate anunțurile
Sortează după

Scuze, nu am găsit ce cauți...

Despre noi

Formfleks S.A. – suntem o companie dedicata productiei si furnizarii de componente de inalta calitate pentru industria auto. Parte a Grupului Erkurt Holding, cu o experienta vasta in domeniu si o echipa de profesionisti calificati, ne straduim sa fim lideri in furnizarea de solutii inovatoare si fiabile pentru clientii nostri din industria auto.

Ceea ce ne defineste:

- Inovatie constanta: Suntem mereu in cautare de modalitati noi si mai eficiente de a imbunatati produsele noastre si de a raspunde nevoilor in continua schimbare ale indutriei auto.
- Calitate superioara: Ne angajam sa oferim componente care sa indeplineasca cele mai exigente standarde de calitate si siguranta folosind cele mai recente tehnologii si materiale de inalta performata.
- Parteneriate durabile: Construim relatii solide si de incredere cu clientii nostri, colaborand strans pentru a le oferi solutii personalizate si suport ethnic pe masura.
- Responsabilitate sociala si ambientala: Suntem dedicati promovarii unui mediu de lucru sigur si sustenabi, respectand standardele etice si legale in toate aspectele activitatii noastre.


Va multumim si va invitam sa faceti parte din echipa noastra!
 

Contact

  • Sat Isalnita Strada A. I. Cuza Camera 8 Nr 2
  • 207340 Isalnita
Vezi pe hartă
    • Websitehttps://www.formfleks.com.tr/en/

    Descarca aplicatia pentru telefonul tau